Garageträff Rohdins Classic Car lördagen 31 augusti

För andra året i rad är Lusitano Cars inbjudna till Rohdins fantastiska garageträff i Vänersborg. Förutom alla härlig bilar och trevliga människor bjuds det på förstklassig underhållning. Lusitano 3000R blir katten bland hermelinerna och tillför lite krydda till det Brittiska.

Track Day Mantorp Park 30 maj

För första gången i Sverige Lusitano 3000R på bana. Vi kommer att ha två bilar på plats, en kommer att köras hårt på banan och en kommer att finnas tillgänglig på parkeringen. Vad kan vi prestera? Öhlinsdämpare, R-däck från Michelin och ett team som är på bettet kommer att få bekänna färg.

Välkommen!

För mera info: www.teknikensvarld.se/trackday

Tjolöholm Classic Motor 19 maj

För andra året i följd kommer vi att ställa ut två bilar i den fantastiska miljön på Tjolöholm Classic Motor i Kungsbacka. Vårt team kommer att vara på plats och presentation av Lusitano 3000R kommer att ske löpande. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter och prata sportbil!

Vallåkraträffen 18 och 19 augusti

En av Skandinaviens största bilträffar går av stapeln helgen den 18 och 19 augusti i Vallåkra. Lusitano kommer att ställa ut två bilar och även delta i det stora Lergöksrallyt på lördagen med över 600 deltagande fordon. Passa på att besöka oss och njut av bilarna och prata med teamet som bygger dem, välkommen!

Tjolöholm Classic Motor 20 maj

I den fantastiska miljön på Tjolöholm Classic Motor kommer Lusitano Sports Cars att visa upp två bilar, vår kaxiga röda Lusitano 3000R Roadster och den vackra blåa Lusitano 3000R i hardtop utförande. Vårt team kommer att vara på plats och en presentation av Indigo 3000R kommer att ske löpande under dagen i den stora ladan. Vi ser fram emot att träffa dig och prata Lusitano !

Testning av Indigo 3000R!

VB Automotive fick den unika möjligheten att göra en rejäl utprovning av två bilar på den exklusiva privatägda Ascaribanan i Spanien. Förutom tillgång till banan hade vi professionell support av SPV RACING teamet där förarna Alvarao Fontes och Andy Cummings ingår.

16-17 Sept – Spanien – Puerto Banus, Marbella & Ascari Racetrack

Efter lanseringen i Sverige den 6 juni tar vi nästa steg med en lansering på Iberiska halvön. I lyxiga Puerto Banús nära Marbella kommer bilen att visas upp under helgen den 16 – 17 september. I samband med detta kommer vi också att ha exklusiv tillgång till den berömda Ascaribanan där inbjudna gäster kommer att erbjudas möjlighet till en provåkning med en av våra testförare.Testning av Lusitano 3000R!

VB Automotive fick den unika möjligheten att göra en rejäl utprovning av två bilar på den exklusiva privatägda Ascaribanan i Spanien. Förutom tillgång till banan hade vi professionell support av SPV RACING teamet där förarna Alvarao Fontes och Andy Cummings ingår.